Rólunk

Az SZ-N Trade Kft. 1999-ben alakult, korszerű műanyag termékek gyártására és kereskedelmére.

Termékeink megtalálhatóak az élet majdnem minden területén. Fő felhasználóink közé tartozik a kozmetikai ipar, gyógyszeripar, háztartási-vegyipar és az élelmiszeripar.

Garanciazárral  ellátott  vagy  menetes  dobozokat,  flakonokat,  műanyag  kannákat készítünk 2000 ml űrtartalomig.

Cégünk 2008 óta ISO 9001 minősítéssel dolgozik, szakembereink folyamatos gyártásfejlesztést végeznek, nyitottak minden új és hatékony módszer alkalmazására.

Katalógusunkban bemutatott termékek megrendelőink igénye szerint, gyógyszer csomagolásának megfelelően minősített alapanyagból, tetszőlegesen kiválasztott színekben készülnek.

Csomagolásuk igény szerint PE zsákba vagy védőfóliával ellátott karton dobozba történik.

Megfelelő mennyiségű megrendelés esetén vállaljuk egyedi flakonok és dobozok tervezését, gyártását valamint termékeinkhez kapcsolódó záró elemek beszerzését.

Válasszon termékeink közül vagy rendeljen az ön által használt termékekből!

 

Mi nőség politika

A folyamatos siker titka a vevői megelégedettség, ezért a napi munkánk során kiemelt szerepe van a vevői elvárásoknak és követelményeknek. Folyamatos fejlődésünk biztosítja a jövőnket és pozícióink megerősítését vevőinknél.

Legfontosabb szempontok:

  • Fejlődő cégnél mindig kihívás dolgozni.
  • Fejlesztéseink vevőink előnyére váljanak.
  • Elsőre jót!
  • Mindenki felelős a saját munkájáért.
  • Legegyszerűbben a célért!
  • Ügyeljünk a munkakörnyezetre!

A célok elérése érdekében

Kialakításra és működtetésre került az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer és ezt a nemzetközi tanúsítás megszerzésével bizonyítjuk. A hatékony működés érdekében folyamatszemléletű a vállalatirányításunk. Az egymással összefüggő folyamatokat rendszerben kezeljük. Döntéseinket az információk és adatok alapos elemzése után hozzuk meg. A vezetők munkakultúra olyan szintjét teremtik meg, mely minden munkatársunk számára lehetővé teszi, hogy a szervezet céljaival azonosulhasson. A Kft. folyamatosan megtesz mindent, hogy vevőinek jelenlegi és latens igényeit megismerje és megértse. A vállalati célok rendszere ezen vevői igények kielégítését szolgálják. A célok elérését a működés folyamatos fejlesztése révén kívánjuk elősegíteni.Különös figyelmet kell fordítanunk beszállítóinkra, mert tevékenységük és a beszállított termékeik minősége döntően befolyásolja megítélésünket. A minőségirányítási rendszerben az ügyvezető igazgató kötelezettséget vállal, hogy az általa irányított Sz-N Trade Kft. tevékenységét a fenti alapelvek szerint végzi.
A vezetőség kinyilvánítja, hogy elkötelezett a termékeinek biztonságos előállítása mellett. A biztonság alatt azt értjük, hogy minden erőforrásunkat felhasználjuk annak elérése érdekében, hogy minden alap-, és segédanyag megbízható beszállítótól érkezzen hozzánk, a szükséges ellenőrzéseket elvégezzük. Tárolásuk, feldolgozásuk és szállításuk oly módon történik, mely megelőzi, hogy a termékeink szennyeződhessenek olyan mértékben, mely a bennük tárolásra kerülő továbbszennyezheti. A vezetőség ezen elkötelezettségét a munkaköri leírások és a rendszeres oktatások útján a munkatársainak is át kívánja adni és a munkatársak elkötelezettségét folyamatosan monitorozza. Fontos kiemelni, hogy a Kft., ahogyan a múltban, úgy a jövőben sem kíván olyan munkatársakat alkalmazni, akik az elvárt hozzáállást nem hajlandók tanúsítani. A megfelelően kvalifikált és jó hozzáállású munkatársakat megfelelő anyagi és béren kívüli juttatásokkal kívánja motiválni és a szankcionálást csak legvégső esetben alkalmazza eszközként céljainak elérésében.

Mottónk: Közös gondolkodással a legjobb megoldásért!