SAJTÓKÖZLEMÉNY 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Az SZ-N TRADE KFT műanyagipari termelési kapacitásának bővítése új gépek beszerzése által" című, GINOP-1.2.1-14-2014-00024 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 19.041.750 Ft azaz tizenkilencmillió-negyvenegyezer-hétszázötven Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. 

Az SZ-N Trade Kft. 1999-ben alakult, a cég korszerű műanyag termékek gyártásával foglalkozik. Termékeik megtalálhatóak az élet majdnem minden területén, fő felhasználóik a kozmetikai ipar, gyógyszeripar, háztartási-vegyipar, élelmiszeripar. Az üzem automata gépekkel van felszerelve, melyek bármilyen, az ügyfelek által támasztott követelményeknek eleget tesznek. A társaság által gyártott főbb termékek: garanciazárral ellátott vagy menetes dobozok, flakonok, műanyag kannák. A Kft szakemberei folyamatos gyártásfejlesztést végeznek és nyitottak minden új és hatékony módszer alkalmazására. 

A projekt tárgyát képező, a gyártói kapacitás bővítéshez szükséges 1 db új flakonfúvó gép, valamint 1 db darálógép beszerzése, melyet jelen projekt keretében kíván megvalósítani a társaság. A projekt költségvetésében szereplő két gép termelésbe állításával lesz lehetősége a cégnek arra, hogy megfelelő minőségben, és határidőre ki tudja elégíteni a növekvő számú megrendeléseket.