SAJTÓKÖZLEMÉNY 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Az SZ-N Trade Kft. termelési kapacitásbővítő beruházása" című, GINOP-1.2.2-15-2015-01655 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 46 566 423 Ft azaz negyvenhatmillió-ötszázhatvanhatezer-négyszázhuszonkettő egész öt tized Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. 

Az SZ-N Trade kft 1999-ben alakult, a cég korszerű műanyag termékek gyártásával foglalkozik. Termékeik megtalálhatóak az élet majdnem minden területén, fő felhasználóik a kozmetikai ipar, gyógyszeripar, háztartási-vegyipar, élelmiszeripar. Az üzem automata gépekkel van felszerelve, melyek bármilyen, az ügyfelek által támasztott követelményeknek eleget tesznek. A társaság által gyártott főbb termékek: garanciazárral ellátott vagy menetes dobozok, flakonok, műanyag kannák. A Kft szakemberei folyamatos gyártásfejlesztést végeznek és nyitottak minden új és hatékony módszer alkalmazására. 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-01655 A szerződött támogatás összege: 46.566.423 Ft A támogatás mértéke: 50% A projekt tényleges befejezési dátuma: 2016.10.14. 

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt sikeres megvalósításának köszönhető termelési kapacitás növekedés által lehetővé vált a folyamatosan bővülő megrendelői igények még gyorsabb kielégítése, így cégünk rugalmasabban tud reagálni a változó piaci igényekre, mint versenytársai. Az új kupakgyártó szerszámok által szélesedett a termékpaletta, hiszen ezentúl a kupakok egy részét nem más beszállítóktól kell a vevőinknek megrendelni. A projekt részeként a gyártói kapacitás bővítéshez 1 db új flakonfúvó gép, 3 db új kupakgyártó szerszám, valamint az anyagmozgatáshoz 1 db villás targonca került beszerzésre. A projekt megvalósulása hozzájárult a meglévő munkahelyek megtartásához, valamint az alkalmazotti létszám további bővítésnek alapját is képezte.